Aicina uz diskusiju par mākslas un politikas attiecībām un filmas «Maidans» seansu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Trešdien Rīgā sāksies ikgadējais Baltijas jūras dokumentālo filmu forums, bet jau otrdien skatītāji tiek aicināti apmeklēt divus foruma īpašos notikumus - diskusiju par mākslas un politikas attiecībām, kā arī ukraiņu režisora Sergeja Lozņicas filmas „Maidans” seansu. 

Nacionālā kino centra pārstāve Zanda Dūdiņa Latvijas Radio stāstīja, ka kinoteātrī „K.Suns” pulksten 18:00 aicināti visi interesenti klausīties diskusiju par mākslas un politikas attiecībām, ko moderēs Klāvs Sedlenieks un kurā piedalīsies arī ukraiņu režisors Sergejs Lozņica. Diskusija notiks angļu valodā.

„Pēc šīs diskusijas visiem būs iespēja noskatīties Lozņicas filmu „Maidans”, kas šī gada sākumā uzņemta Ukrainā un kuras pirmizrāde bija šī gada Kannu kinofestivāla īpašais notikums,” stāstīja Dūdiņa.

Jau ziņots, ka no 3. līdz 7.septembrim Rīgā un Latvijas reģionos norisināsies ikgadējais Nacionālā kino centra rīkotais Baltijas jūras dokumentālo filmu forums - starptautisks pasākums dokumentālo filmu profesionāļiem un filmu skatītājiem. Šogad forumā tiks izrādīta filmu programma "Klusuma spēks".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti