Rīta Panorāma

ASV populāra kļūst klasisko mašīnu "elektrifikācija"

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Supernovas pusfinālists - Artūrs Hatti ar dziesmu "Love Vibes"

«Supernovas» debitants Artūrs Hatti konkursā gādās par mīlestības sajūtu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Dziedātājs Artūrs Hatti konkursā "Supernova" piedalās ar darbu "Love Vibes" un cer, ka skatītājs viņa priekšnesumā arī sajutīs to mīlestību, par ko vēstīts dziesmā.

Kā mūziķis pastāstīja LTV raidījumā "Rīta Panorāma", šī ir viņa "Supernovas" debija un lēmums piedalīties šī gada konkursā bijis spontāns, bet vienlaikus patiess.

Uz jautājumu, ko viņš vēlas iegūt no dalības konkursā, Artūrs Hatti atbildēja: "Vairāk koncentrējamies uz skatītāju – te runa ir vairāk par to, ko mēs varam dot, nevis par to, ko mēs varam saņemt. Mēs dosim skaistu priekšnesumu. Kas būs tālāk – nevienam nav zināms. Koncentrēsimies uz skatītāju, uz cilvēku, lai viņam būtu patīkami klausīties dziesmu, lai viņš varētu to izjust, lai viņa acīs būtu vienkārši skaists skats – "Wow! Tas nu gan ir!""

Artūrs Hatti (īstajā vārdā Artūrs Dominiks Hatuļevs) ir 24 gadus jauns mūziķis, kurš dzied kopš bērnības, bet profesionāli – vien nepilnus trīs gadus. Pirms diviem gadiem Artūrs uzsāka sadarbību ar Reiku, abi kopīgi radījuši četras dziesmas un videoklipus. 2022. gada nogalē Artūrs izdeva singlu "Love Vibes", kas tika sarakstīts "Zvaigznāja" mūzikas nometnē. Mūziķa sapnis ir pārstāvēt Latviju Eirovīzijas finālā. 2023. gadā Artūrs plāno izdot vairākus singlus, kā arī savu debijas albumu.

"Supernovu" arī šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā – izvēlēties konkursa uzvarētāju. Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Visas pusfināla dziesmas vienkopus klausāmas konkursa mājaslapā.

"Supernovas" pusfināls notiks 4. februārī pulksten 21.10 LTV1 un REplay.lv.

Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursa "Supernova" uzvarētājs iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Lielbritānijā. Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Стефанія", tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti