«Sieviešu stendaps» izstrādājis lekciju pavasara pārlaišanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

15. aprīlī 19.00 tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks “Sieviešu stendapa” izrāde “Pavasaris Provincē 2”, informēja rīkotāji.

“Vai arī tu ar šausmām gaidi, kad korona pāries un cilvēki atkal sāks grūsties virsū ar saviem iepirkuma groziņiem, šķaudīt uz augļiem, apgrābstīt dārzeņus, un tev vairs nebūs attaisnojuma nebraukt pie radiem? Mēs arī. Tāpēc “Sieviešu stendaps” ir izstrādājis atbalsta lekciju “Pavasaris Provincē 2” cilvēkiem un sievietēm, lai pēc iespējas mierīgāk pārlaistu pavasari un atgrieztos normālajā dzīvē, kas mūs neizbēgami sagaida tuvāko mēnešu laikā. Atbildēsim uz jautājumiem, kā turpmāk izvairīties no saviesīgiem pasākumiem, kā izskaidrot skolotājiem to, ka mans bērns vairs nemāk lasīt, kā izmest ar “Wolt” saistītus atkritumus tā, lai izskatās, ka pati gatavoji visu šo laiku, kā izskatīties tievākai, ja klāt nākuši 10 kilogrami u.tml.

Šis jau ir otrais pavasaris koronas zīmē jeb laiks, kad daba mostas no ziemas miega, veikali no ierobežojumiem un "Sieviešu stendaps" atmaigst pret vīriešiem.

Nekādu joku par NA, Uģi Kuģi vai Rudzīti. Visi joki par griķiem, tualetes papīru un citām pēdējā gada aktualitātēm,” vēstīts pasākuma aprakstā.

 “Sieviešu stendaps” Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti