FOTO: Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš nosvinējis savu 70 gadu jubileju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

"Hanzas peronā" ar krāšņu koncertu savu 70 gadu jubileju nosvinējis slavenais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Pasākuma vadība bija uzticēta Jaunā Rīgas teātra aktierim Gundaram Āboliņam un televīzijas personībām Baibai Sipeniecei-Gavarei un Valteram Krauzem, paziņojumā medijiem informē organizatori.

Koncertu sestdien, 19. oktobrī, ar saviem priekšnesumiem kuplināja operdziedātāja Inese Galante, Latvijas Nacionālās operas solistes Evija Martinsone un Ilona Bagele, dziedātāja un “Čikāgas piecīšu” dalībniece Lorija Vuda, Normunds Rutulis, “Jauno Jāņu orķestris”, Aminata, Ieva Akuratere, Varis Vētra, vokālā grupa “Framest”, MC orķestris, māksliniece Elita Patmalniece, Olga Rajecka, Aigars Grāvers un citi viesi.

Koncertā skanēja Mārtiņa Rītiņa un Evijas Martinsones dziedātais duets no Vēbera “Operas spoka”, Raimonda Paula dziesmiņa “Mēs, jautrie pavāri” no kinofilmas “Vella kalpi”, Mārtiņa Brauna dziesma “Mīla ir kā uguns” (“Mārtiņa kora” interpretācijā). 

Speciāli uz šo pasākumu bija ieradušies gaviļnieka brāļi, un viņu apvienība “Brāļi Rītiņi” bija sagatavojuši divus priekšnesumus – Jāzepa Vītola “Uguns milna” un “Mozzarts 4 koncerto Flaunders & Son”. 

Viesiem tika piedāvāts izbaudīt arī pavāru sagatavotās uzkodas, ledus šovu, Elitas Patmalnieces vadīto gleznošanas meistarklasi, bārmeņu šovu, “šokolādes sprādzienu” un citus pārsteigumus.

Koncertā iegūtie līdzekļi tiks veltīti Mārtiņa fondam un rehabilitācijas centram “Dūjas”. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti