Sadaļas Sadaļas

Gatavo dabā

«Gatavo dabā» 7. sērija

Gatavo dabā

«Gatavo dabā" 2. sezona. 1. sērija

«Gatavo dabā» 8. sērija

Cūkgaļas ribiņas ar štovētu kāpostu biezeni – «Gatavo dabā» recepte

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Gatavo dabā" sezonas noslēguma epizodē Renārs Purmalis devās uz Lielauci, lai gatavotu ēdienu pie ezera – šoreiz restorāna cienīgu piecu kārtu maltīti aicinātiem viesiem pie skaisti klāta galda.

Palīgos Purmalis ņēma gan vietējo zvejnieku, lai tiktu pie paprāvas līdakas, gan savu kolēģi Jāni Brūveri – lai tiktu ar visu galā savā dabas virtuvē. Rezultātā tapa austeres, sēņu putas, cūkgaļas ribiņas ar štovētu kāpostu biezeni, cepti āboli ar rīsu pudiņu, kā arī Lielauces ezera līdaka, cepta folijā, ar violetajiem puķkāpostiem, cidoniju Holandes mērci un blanšētā fenheļa salātiem.

Cūkgaļas ribiņas ar štovētu kāpostu biezeni – recepte

Sastāvdaļas:

  • Štovēti kāposti
  • Sviests
  • "NOO cepeškungs" “Street Food” Pork ribs" gatavās cūku ribiņas
  • 20 g sojas
  • 20 g Vorčesteras mērces
  • 100 g ūdens
  • Dzērvenes

Gatavošana:

  1. Štovētus kāpostus izsilda ar sviestu un sablenderē (te var likt klāt kādas garšvielas vai garšvielu maisījumus, kas piestāv cūkgaļai).
  2. Ņem "NOO cepeškungs" gatavās cūkas ribiņas, izsilda tās katliņā ar 20 g sojas, 20 g Vorčesteras mērces, 100 g ūdens un klāt liek sauju ar dzērvenēm, kas lieliski papildina cūkgaļas garšu kombināciju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt