Palīgos Purmalis ņēma gan vietējo zvejnieku, lai tiktu pie paprāvas līdakas, gan savu kolēģi Jāni Brūveri – lai tiktu ar visu galā savā dabas virtuvē. Rezultātā tapa austeres, sēņu putas, cūkgaļas ribiņas ar štovētu kāpostu biezeni, cepti āboli ar rīsu pudiņu, kā arī Lielauces ezera līdaka, cepta folijā, ar violetajiem puķkāpostiem, cidoniju Holandes mērci un blanšētā fenheļa salātiem.
Cūkgaļas ribiņas ar štovētu kāpostu biezeni – recepte
Sastāvdaļas:
- Štovēti kāposti
- Sviests
- "NOO cepeškungs" “Street Food” Pork ribs" gatavās cūku ribiņas
- 20 g sojas
- 20 g Vorčesteras mērces
- 100 g ūdens
- Dzērvenes
Gatavošana:
- Štovētus kāpostus izsilda ar sviestu un sablenderē (te var likt klāt kādas garšvielas vai garšvielu maisījumus, kas piestāv cūkgaļai).
- Ņem "NOO cepeškungs" gatavās cūkas ribiņas, izsilda tās katliņā ar 20 g sojas, 20 g Vorčesteras mērces, 100 g ūdens un klāt liek sauju ar dzērvenēm, kas lieliski papildina cūkgaļas garšu kombināciju.