Halovīna dārzeņu zupa. Recepte no raidījuma «Viens, divi - gatavs!»

Interesanta ēdiena pasniegšana, garda un veselīga krēmzupa – te ideja bērniem, kā vienkārši pagatavojamu ēdienu pasniegt citādi.

„Viens, divi – gatavs!“ sezona ir noslēgusies. Šajā sērijā divas jauno pavāru komandas šefpavāra Raimonda Zommera vadībā gatavos rudenīgi garšīgu krēmzupu ar dārzeņiem.

Zupu, gatavojoties Halovīnam, pasniegs pavisam īpašā veidā – pašu grebtā ķirbī!

Halovīna dārzeņu zupai nepieciešams:

  • Viens vidēja izmēra ķirbis.
  • Viens kilograms kartupeļu.
  • Viens kāposts.
  • Divi burkāni.
  • Sīpols.
  • 200 mililitri saldā krējuma.
  • Dažas šķēles baltmaizes.
  • Sāls.
  • Pipari.

Pagatavošana:

Nomizojiet kartupeļus, burkānus un sīpolu. Dārzeņus sagrieziet nelielos kubiņos.

Sagrieztos dārzeņus ielieciet katliņā un pielejiet aptuveni 2,5 litrus ūdens. Pielieciet garšvielas.

Kamēr vārās dārzeņi, uzmanīgi nogrieziet ķirbim augšdaļu un ar karoti izgrebiet ķirbi.

Dārzeņus vāriet aptuveni 20–25 minūtes, līdz tie kļūst mīksti.

Ļoti uzmanīgi un lēnām sablendējiet dārzeņus, pielejiet saldo krējumu. Pēc izvēlies pieberiet zaļumus vai kādas garšvielas.

Sagrieziet nelielos kubiņos maizi. Uzberiet to uz sausas pannas un apgrauzdējiet dažas minūtes.

Gatavo zupu lejiet ķirbī un dekorējiet ar baltmaizes grauzdiņiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti