Nepieciešams:
- 250 g makaronu ( izmantojiet gliemežvākus, radziņus vai citus nelielus makaronus).
- 250 g labi kūstoša siera.
- 300 ml piena.
- 2 ēdamakrotes miltu.
- Šķipsniņa sāls.
Pagatavošana:
Makaronus vāra, kā norādīts uz iesaiņojuma.
Sieru sarīvē.
Nedaudz piena ielej bļodiņā, sajauc ar miltiem, pārējo pienu uzkarsē, tad pielej piena un miltu maisījumu. Tas jādara pieaugušajiem, jo jāmaisa, lai izveidotos viendabīga masa, tad pieliek sieru un samaisa, līdz siers izkūst.
Tagad jāpagaršo – ja nepieciešams, pieliek sāli, siera mērci pārlej makaroniem.
Raksta pirmpublikācija LSM.lv 2020. gada 23. februārī.