Ābolmaize ar krēmsieru un valriekstiem. LSM.lv fotorecepte

Izmēģināšanas vērta recepte ābolu laikam, tās pagatavošanā ar prieku piedalīsies arī bērni! Recepti izmēģināja un citiem iesaka Madara un Sendija.

Ābolmaize ar krēmsieru un valriekstiem

 
Nepieciešams:
 
 

Dalieties ar savām receptēm!

Gatavojiet kopā ar bērniem, sūtiet savas receptes, mēs tās parādīsim lasītājiem!

Apraksts:

  • Nepieciešamās sastāvdaļas
  • Gatavošanas apraksts pa soļiem
  • Vismaz 3 fotoattēli no gatavošanas gaitas

Lieliskām receptēm balvā Bērnistabas grāmata "365 radošas idejas zinātkāriem bērniem".

Sūtiet uz [email protected].

 

Mīklai:
  • 3 ļoti gatavi banāni
  • 7 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 2 olas
  • 1/2 glāze cukura
  • 1/4 glāzes skāba krējuma
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze smalkā mušļa ar ogām
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 āboli
 
Vidum: 
  • paciņa svaigā krēmsiera
  • 2 ēdamkarotes medus
 
Virskārtai:
  • Paciņa valriekstu
  • 5 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 1/4 glāzes cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • Saujiņa sagrieztu ābolu
  • Nedaudz miltu
 
Gatavošanas gaita:
 
 
  • Saspaida banānus, pievieno olas, sviestu un visu samaisa.
  • Banānu masai pievieno cukuru, skābo krējumu, miltus, smalko musli, cepamo pulveri, sagrieztus ābolus un samaisa. 
  • Gatavojam virskārtu – sviestā ieber sauju ābolu, sakapātus valriekstus, kanēli, nedaudz miltu un cukuru. Visu kārtīgi samaisa. 
  • Gatavojam krēmsiera masu – krēmsieram pievieno medu un kārtīgi samaisa. 
  • Tālāk visu kārtojam veidnē. Liekam pusi no mīklas. Tad krēmsiera masu un pa virsu atlikušo mīklu. Virsū visam liekam valriekstu/ābolu masu. 
  • Cep 175 grādos ar ventilatoru aptuveni 50–60 minūtes.

Izmēģiniet arī citas receptes!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti