«Taste Latvia» dienās Viļņā piedalīsies ap 30 Latvijas ražotāju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) septembrī Viļņā organizē Latvijas dienas „Taste Latvia”, kurās piedalīsies vairāk nekā 30 Latvijas ražotāju. Līdzīgus pasākumi ar panākumiem jau notikuši Tallinā, Maskavā un Baku.

Šo dienu mērķis – parādīt Latvijas produkciju un sekmēt jau esošo Latvijas produktu noietu Lietuvas tirgū. Tas tiks darīts ar dažādiem pasākumiem – īpaši marķēta prece

Lietuvas veikalos, pavāru šovi, kur ēdieni labākajos Viļnas restorānos tiek gatavoti no Latvijas produkcijas, Latvijas uzņēmēju tirdzniecības misijas un kontaktbiržas, Viļņas rātslaukumā teltis ar Latvijas ražotājiem, Latvijas mūziķu dalība „Vilnius Music” festivālā utt.

Latvijas dienas ietvaros Lietuvā centīsies uzrunāt pēc iespējas plašāku publiku, kas pulcina jaunos uzņēmējus, viedokļa veidotājus, radošos cilvēkus, kuri ir atvērti jaunai informācijai, kuri skatās ārpus vienas valsts robežām, kuri spēj radoši komunicēt un nodot mūsu sniegto informāciju tālāk. Turklāt šo pasākumu laikā gribētos atzīmēt un pastiprināt divpusēju sadarbību ar jau esošiem partneriem, uzņēmumiem, nozaru asociācijām, ar mērķi sekmēt turpmāko sadarbību un atvieglot jauniem uzņēmumiem ienākšanu Lietuvas tirgū.

Viļņas Rātslaukumā tiks organizētas teltis ar Latvijas ražotājiem, kuri pārstāvēs dizaina, pārtikas, kosmētikas un tekstila nozares, kur Viļņas iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijā ražoto produkciju, kā arī ar tūrisma iespējām Latvijā. Papildus visām aktivitātēm ir plānotas jau esošas produkcijas marķējums veikalos, kā arī Latvijas produkcijas degustācijas un prezentācijas veikalos, bāros un restorānos visā perioda garumā.

Plānots, ka uz Latvijas dienu atklāšanu no Latvijas uz Viļņu dosies biznesa delegācija, kurā piedalīsies 20-30 uzņēmēji, kas pārstāvēs modes un dizaina industriju, pārtikas pārstrādes nozari, kā arī kosmētikas un apģērbu ražotājus.

"Taste Latvia" Viļņā notiks no 4. līdz 20.septembrim.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti