Inga Šņore

LTV "De facto"

Apskatīt autora rakstus: Angliski Latviski Krieviski

Ārpus ētera
Inga Šņore: Cik maksā luksus ar atlaidi?
Inga Šņore: Cik maksā luksus ar atlaidi?

Ir cilvēki, kuri grib vairāk un dzīvot labāk nekā var atļauties. Jeb laikam jau pareizāk teikt – grib atļauties. Pirms astoņiem gadiem Guntars Kukuls ar sievu Sandru un vēl divi uzņēmēji par Satiksmes ministrijai padotu uzņēmumu ziedojumiem nopirka divus “Land Rover” džipus, solot apceļot pasauli un aicināt tautiešus mājās, par to uzņemot arī filmu. 

Inga Šņore: Varbūt labāk runāt, bet vēl labāk – sarunāties?
Inga Šņore: Varbūt labāk runāt, bet vēl labāk – sarunāties?

Trešdien bija ļoti saulains laiks. Patiesībā ideāls, lai gribētos tikt laukā no Rīgas. Pat tad, ja iemesls ir ne jau nu atpūta vai rāma pastaiga „zaļumos”, bet gan filmēšana. Jo ir taču darba diena un darbs dzen darbu. Un tad, ja sakrīt vajadzība izbraukt no Rīgas un ideāli apstākļi bēgšanai no pilsētas, ir patiešām prieks būt projām. Un labi, ka tā.

Inga Šņore: Imunitāte
Inga Šņore: Imunitāte

Gripas laikā vārdam imunitāte ir krietni lielāka pievienotā vērtība nekā tajos gadalaikos, kad slimo izņēmuma kārtā. Bet manas pārdomas šoreiz ne par imunitāti pret gripu, bet gan par imunitāti pret aicinājumiem mainīt dienaskārtību un imunitāti pret iniciatīvas izrādīšanu. Jo kā gan citādi nosaukt to, ka daļa no kļūdām, problēmām vai pat labi nojaušams nesaimnieciskums, tiek sākts šķetināts un risināts tikai pēc tam, kad, ja tā var izteikties – pirksts iebakstīts acī. Turklāt imunitāte bieži ir tik laba, ka tas pirksts acī jāiebaksta vairakkārt.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd