Kultūra bērniem
«Kaķu namiņš» – latviskots aizkustinošs stāsts mazajiem lasītājiem
«Kaķu namiņš» – latviskots aizkustinošs stāsts mazajiem lasītājiem
Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā ukraiņu rakstnieces Halinas Vdovičenko bērnu grāmatu "Kaķu namiņš", grāmatu ilustrējusi Natalka Haida, no ukraiņu valodas tulkojis Māris Salējs. Grāmata piemērota bērniem vecumgrupā 3+, paziņojumā presei informēja izdevēji.
Lasiet kopā ar bērniem un dalieties ar izlasīto!
Lasiet kopā ar bērniem un dalieties ar izlasīto!
Lasītprieks ir lipīgs, tāpēc vairojam to, lasot kopā! Izlasiet grāmatu kopā ar bērnu un pastāstiet par to LSM.lv, mēs publicēsim jūsu grāmatas apskatu. Lai rakstīt būtu vieglāk, mēs sagatavojām jums jautājumus.
Meli, atriebība un dibena nospiedumi. Piecgadīgā Valtera pārdomas par grāmatu «Kurš sasēdēja brūno s...
Meli, atriebība un dibena nospiedumi. Piecgadīgā Valtera pārdomas par grāmatu «Kurš sasēdēja brūno sieru?»
Bērnu intereses ir dažādas. Mans dēls īpaši aizraujas ar anatomiju un pēcnāves dzīvi. Viņam bērnudārzā ir draugs, kurš pēc olām atpazīst putnu sugas un pats arī mājās perē. Citi bērni Rīgas sabiedrisko transportu pārzina piecreiz labāk nekā Rīgas mērs un satiksmes ministrs, kopā ņemot. Cits atkal aizrāvies ar viduslaiku pilīm un Eiropas kartē var atzīmēt visas ar atoma precizitāti. Bet man šķiet, ka teju visiem ir kopīgs viens. Vismaz pirmsskolas vecumā visiem patīk kakas un dibeni. Arī mans piecgadīgais dēls ir kārtīgs kaktīvists. Kad savā sociālo tīklu lentā ieraudzīju, ka "Liels un mazs" izdevniecība klajā laidusi grāmatu, kur galvenajā lomā ir dibeni un brūns siers, nešaubījos ne mirkli – šo mums vajag!
Radošas idejas katrai dienai