Rīgas maratona organizators Nords: Atcelšana bija politisks lēmums
Rīgas maratona organizators Nords: Atcelšana bija politisks lēmums
Rīgas maratonu atcēla piektdienas vakarā – praktiski pirms paša starta šāviena. Pasākuma organizators Aigars Nords norādīja, ka tas bija emocionāls pārdzīvojums ne tikai viņam, bet arī komandai, kas strādājusi, lai skriešanas svētki varētu notikt.
Rīgas maratonā pastiprina drošības pasākumus Covid-19 risku mazināšanai
(papildināts)
Rīgas maratonā pastiprina drošības pasākumus Covid-19 risku mazināšanai (papildināts)
Nedēļas nogalē paredzētā "Rimi" Rīgas maratona organizatori sadarbībā ar Veselības ministriju, Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC) un Neatliekamās medicīnas palīdzības dienestu (NMPD) izstrādājuši virkni pasākumu Covid-19 risku mazināšanai, trešdien informēja pasākuma rīkotāji. Lai arī Rīgas maratona nedēļas nogalē kopumā piedalīsies apmēram 15 000 dalībnieku, distanču starta laiki izkliedēti viļņos, lai vienkopus nepulcētos vairāk kā 2500 skrējēju.
Dubra oktobrī nepiedalīsies Latvijas izlasē saslimšanas ar Covid-19 dēļ
Dubra oktobrī nepiedalīsies Latvijas izlasē saslimšanas ar Covid-19 dēļ
 Latvijas izlases aizsargam Kasparam Dubram tāpat kā vēl vairākiem Ukrainas futbola kluba "Oleksandrija" futbolistiem konstatēta saslimšana ar Covid-19, vēsta klubs savā tīmekļa vietnē, un tādēļ spēlētājs nepiedalīsies trijās no 7. līdz 13.oktobrim plānotās Latvijas izlases spēlēs.
Futbola federācija aptur telpu futbola sacensības
Futbola federācija aptur telpu futbola sacensības
Latvijas Futbola federācija (LFF) lēmusi par telpu futbola virslīgas čempionāta sacensību apturēšanu. Turnīra norise apturēta līdz turpmākam attiecīgam paziņojumam. Lēmums par telpu futbola virslīgas čempionāta apturēšanu pieņemts pēc tam, kad TFK "Salaspils" komandā konstatēti vismaz pieci saslimšanas gadījumi ar Covid-19, vēsta LFF.