VIDEO: Diskusija «Kur iegūt informāciju, lai sāktu investēt?»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Lai privātais investors un tie, kas vēl tikai domā par ieguldīšanu, varētu pieņemt informētus lēmumus, otrdien, 22. martā plkst. 15.00 Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) sadarbībā ar Latvijas Banku tiešsaistes diskusijā skaidros, kādi ir nozīmīgākie investora informācijas avoti.

Kā norādīja Latvijas Bankā: pirms ieguldīt kādā uzņēmumā, ir būtiski to izvērtēt, lai nezaudētu ieguldītos līdzekļus un varētu savu naudu vairot. Investoram jāzina ne tikai kur, bet arī kādu informāciju nepieciešams noskaidrot un jāprot to gudri izmantot.

Diskusijas ievadā FKTK Finanšu instrumentu tirgus uzraudzības departamenta vecākais uzraudzības eksperts Ģirts Dubkēvičs skaidros, ko būtiski zināt par uzņēmumu, pirms ieguldīt,  un kur meklēt uzticamu informāciju. Eksperts skaidros, kas ir prospekts un ko tajā svarīgi izlasīt, un iepazīstinās arī ar citiem pasaulē zināmiem investoru informācijas avotiem.

Savā praktiskajā pieredzē par ieguldīšanu dalīsies privātie investori Kirils Solovjovs un Daira Zīle, sarunu vadīs Latvijas Bankas vecākā finanšu pratības speciāliste Aija Brikše. Diskusija būs pieejama "Facebook" lapā "Naudasprasme".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti