Topošos un jaunos uzņēmējus izglītos «Starta dienā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latvijas Universitātes Dabaszinātņu centrā ceturtdien, 31.maijā, notiek „Starta diena” – atbalsta pasākums jaunajiem uzņēmējiem. Tajā piedalīties aicināti gan tie, kas vēl tikai domā par uzņēmējdarbības uzsākšanu, gan uzņēmēji, kuru vadīto uzņēmumu „vecums” nepārsniedz piecus gadus.

„Starta dienas” ietvaros jaunie uzņēmēji varēs uzzināt par valsts atbalsta iespējām, noklausīties jau pieredzējušu profesionāļu padomus par mārketingu un eksportu.

Diāna Karacejeva: Par uzņēmēju “Starta dienām”
00:00 / 00:17
Lejuplādēt

Pasākumā piedalās arī vairāki pieredzējuši uzņēmēji, ar kuriem aci pret aci varēs pārrunāt dažādus jautājumus un problēmsituācijas, kas saistītas ar, piemēram, biznesa plāna izstrādi vai grāmatvedības kārtošanu.

Attīstības finanšu institūcijas „Altum” Rīgas reģiona vadītāja Diāna Karacejeva uzsvēra, ka īpašs akcents tiks likts tieši uz dažādu praktisku risinājumu apspriešanu.

Šī pievienotā vērtība ir tieši praktiskās lietas, ar ko tad tieši jāsāk pārdomāti plānot, kā prezentēt savu ideju, kā pārdot savu ideju investoriem un  sadarbības partneriem. Būtiskākais elements, protams, sākotnēji pašam sev noticēt. Un pasākuma mērķis viennozīmīgi iedrošinās jauniešus neapstāties pie pirmajiem sarežģījumiem, pie pirmajām grūtībām, bet noteikti turpinātu šo ceļu, kas saucās uzņēmējdarbība,” sacīja Karacejeva.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti