Rīta Panorāma

Rīgas pludmales volejbola nedēļa Doma laukumā

Rīta Panorāma

Intervija ar Ilzi Znotiņu

Intervija ar LIAA direktoru Andri Ozolu

LIAA: Kāda Eiropas aviokompānija plāno Latvijā atvērt pakalpojumu centru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Kāda Eiropas aviokompānija plāno Latvijā atvērt pakalpojumu centru. To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols.

"Viena diezgan nozīmīga Eiropas aviokompānija atvērs šeit pakalpojumu centru," teica Ozols, gan atturoties pašlaik nosaukt šīs aviokompānijas vārdu. 

Taču zināms, ka šajā centrā varētu nodarbināt vairākus simtus cilvēku. Ozols piebilda, ka tā neesot zemo cenu aviokompānija.

Viņaprāt, Latvija arvien ir pievilcīga investoriem. Par to liecinot gan Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas IKEA ienākšana Latvijā, gan arī citi lieli investīciju projekti, kas jau tiek vai drīzumā tiks īstenoti.

Viņš atzina, ka pakalpojumu jomai, piemēram, tranzītam un loģistikai, tūrismam, banku sektoram, kā arī IT pakalpojumiem, ir arvien pieaugošāka loma Latvijas ekonomikā – tā veido vairāk nekā 70% no iekšzemes kopprodukta (IKP) 

Taujāts par banku sektora reputācijas krīzes ietekmi, LIAA direktors atzīmēja, ka pēc "ABLV Bank" notikumiem eksportētājiem bija zināmas problēmas ar "naudas plūsmas ātrumu", taču šobrīd situācija ir uzlabojusies. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti