Krievija aptur tirdzniecības pārstāvniecību darbu Baltijas valstīs un ASV

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Krievijas Rūpniecības un tirdzniecības ministrija aptur Krievijas tirdzniecības pārstāvniecību darbu ASV un Baltijas valstīs, paziņojis ministrs Deniss Manturovs. Par to vēsta Krievijas ziņu aģentūra “TASS”.

Krievijas rūpniecības un tirdzniecības ministrs paziņoja, ka pārstāvniecības Baltijas valstīs šodien aptur darbu. “Mēs neslēdzam, jo mums ir starpvalstu vienošanās, bet mēs apturam darbu, lai nebūtu aktīvas darbības imitācijas,” sacīja Manturovs.

“Mēs taču saprotam, kā tur sokas ekonomika un mūsu tirdzniecības - ekonomiskās attiecības. Te papildu atbalsts no tirdzniecības pārstāvniecību puses nav vajadzīgs,” piebilda ministrs.

Viņš paziņoja par analoģisku situāciju ASV: “ASV ir tas pats, mēs apturam darbu.”

Savukārt Saūda Arābijā un Meksikā Krievija aktivizēs darbu. Plānots arī atbalsta punkts Krievijas eksportam.

KONTEKSTS:

Krievija jau 2006. gadā paziņoja, ka gatavojas slēgt tirdzniecības pārstāvniecības 52 pasaules valstīs, tajā skaitā arī Latvijā un Igaunijā. Savukārt jaunas tirdzniecības pārstāvniecības tolaik plānoja atklāt astoņās NVS valstīs. Pašlaik Baltijas valstīs Krievijas tirdzniecības pārstāvniecība atrodas tikai Lietuvā, liecina dati Krievijas ārējās ekonomikas informācijas portālā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti