Darba devēji no valdības sagaida ātrākas reformas un idejas darbaspēka pievilināšanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Darba devēji gribētu no valdības sagaidīt ātrāku darba tempu. Bet šogad būtiskākais ir ieguldīt reformās, tajā skaitā pašvaldībās, lai laikā, kad mainīsies ekonomikas cikls, valstī būtu pārliecība par stabilitāti un drošību.

2018.gada galvenie izaicinājumi uzņēmējiem ir ne tikai reformas valsts pārvaldē, bet arī darbaspēka trūkums, norāda Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone
00:00 / 00:28
Lejuplādēt

“Tajā laikā, kad notiek labas pārmaiņas un kad ir izaugsme, tajā brīdī ļoti svarīgi reformas veikt un arī pabeigt. Tāpēc ļoti svarīgs ir valsts pārvaldes reforma, un ir svarīgi arī pašvaldību pārvaldes reformu. Un ne mazāk svarīga ir attiecīgi, lai pēc Saeimas vēlēšanām šīs svarīgās lietas iegūta zināmu pēctecību un tās nebūtu atkal jāsāk no nulles.

Un mēs ļoti vēlētos, lai šajā gadā būtu daudz ciešāka sadarbība starp valdību un pašvaldībām, īpaši domājot par katru uzņēmēju, iedzīvotāju konkrētajā reģionā.”

Lai pārrunātu sadarbību šajā gadā, otrdien, 9.janvārī, paredzēta Ministru prezidenta Māra Kučinska (Zaļo un zemnieku savienība) tikšanās ar Latvijas Darba devēju konfederācijas pārstāvjiem Vitāliju Gavrilovu un Līgu Meņģelsoni.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti