Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas degvielas cenu tendences

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Rīgā degvielas cenas nav mainījušās, Tallinā tās ir kāpušas, bet Viļņā - tieši pretēji - samazinājušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šonedēļ dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nemainījās arī šonedēļ un piektdien maksāja 1,354 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena bija stabila - 1,294 eiro par litru. 

Viļņā 95.markas benzīna cena šajā nedēļā samazinājās par 1,3% un bija 1,199 eiro par litru. Saruka arī dīzeļdegvielas cena - par 1,8% - līdz 1,105 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cena šajā nedēļā palielinājās par 0,5%, abām darba nedēļu noslēdzot pie 1,373 eiro par litru atzīmes.

Autogāzes cena šonedēļ nemainījās Rīgā un Viļņā, kur piektdien maksāja attiecīgi 0,603 eiro un 0,573 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā tā kāpa par 1,4% - līdz 0,71 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti