Aviokompānija «airBaltic» līdz pirmdienai atcēlusi lidojumus uz Briseli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" lidojumus uz Briseli atcēlusi līdz nākamās nedēļas pirmdienai, 4.aprīlim, Lsm.lv informēja starptautiskās lidostas "Rīga" pārstāve Sarmīte Rinmane.

Aviokompānija līdz šim lidostu "Rīga" informējusi, ka lidojumi uz Briseles Zaventemas lidostu nenotiks līdz nākamās nedēļas pirmdienai, un tas, vai lidojumi varētu tikt atsākti otrdien, 5.aprīlī, šobrīd vēl nav zināms, atzina Rinmane.

Viņa piebilda, ka uz Briseli lidojumus no Rīgas nodrošina arī Īrijas zemo cenu lidsabiedrība "Ryanair" – tās lidmašīnas gan dodas uz citu Briseles lidostu.

Jau ziņots, ka Briseles Zaventemas lidosta paziņojusi, ka ir "tehniski gatava" atsākt darbību pēc pagājušajā nedēļā tur notikušā terorakta. Pirmie avioreisi varētu notikt  piektdien, 1.aprīļa vakarā. Tiesa, arī pēc atvēršanās lidosta būs spējīga pildīt tikai 20% no ierastās slodzes. Tas nozīmē, ka daudzas aviokompānijas būs spiestas gaidīt.

Briseles lidosta gatavojas vērienīgiem drošības pasākumiem. Cilvēkiem būs jārēķinās ar milzu rindām un jāapbruņojas ar pacietību, jo somas un pašus pārbaudīs vēl pirms ieiešanas ēkā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti