«LPB Bank» maina nosaukumu uz «Magnetiq Bank»

AS "LPB Bank", kuru pērnā gada beigās iegādājās vietējā investīciju banka AS "Signet Bank", mainījusi juridisko nosaukumu uz AS "Magnetiq Bank", vienlaikus ieviešot arī jaunu zīmola vizuālo identitāti, informēja "Magnetiq Bank" mārketinga un komunikācijas vadītāja Jūlija Feščenko.

Uzņēmumā norādīja, ka zīmola maiņa ir daļa no "Signet Bank" grupas un AS "Magnetiq Bank" plašākas biznesa attīstības stratēģijas. Tās mērķis ir veicināt efektīvāku finanšu inovāciju ieviešanu, digitālo produktu pieejamības uzlabošanu banku sektorā un stiprināt pozīcijas "FinTech" nozarē.

"Jaunais nosaukums un zīmola vizuālā identitāte atspoguļo bankas apņēmību ieviest inovatīvus un augstvērtīgus digitālos finanšu risinājumus, paplašināt un dažādot finanšu pakalpojumu un produktu klāstu, tādējādi nodrošinot klientiem vēl efektīvāku un labāku sadarbības pieredzi," skaidroja Feščenko. "AS "Magnetiq Bank" zīmola filozofija ir mijiedarbība starp vienkāršību, pieejamību un efektivitāti, atspoguļojot jaunākās globālās tendences digitālajā finanšu sektorā."

"Magnetiq Bank" logotips un simbols nozīmē dinamiskas attiecības starp banku un tās klientiem, bet dizainā izmantotais kvadrāts atspoguļo stabilitāti un drošību, savukārt aplis – pievilcību un saikni, ko banka veido ar katru klientu.

"Tuvākajos gados "Signet Bank" grupa plāno ievērojami paplašināt "Magnetiq Bank" piedāvāto produktu klāstu, koncentrējoties uz inovatīviem un augstvērtīgiem digitālajiem risinājumiem," uzsvēra "Signet Bank" valdes priekšsēdētājs Roberts Idelsons.

AS "Magnetiq Bank" un AS "Signet Bank" turpina darboties kā atsevišķas kredītiestādes. Pāreja uz jaunu juridisko nosaukumu neietekmē klientus un partnerus. Esošos līgumus nav nepieciešams mainīt un pārslēgt. Visas ar iepriekšējo nosaukumu izsniegtās maksājumu kartes un noslēgtie bankas līgumi saglabā savu spēku līdz to derīguma termiņa beigām. Arī ierastie komunikācijas kanāli ar banku un operacionālas procedūras paliek nemainīgas, informēja banka.

KONTEKSTS:

Pēc Latvijas Bankas un Eiropas Centrālās bankas atļaujas saņemšanas, kā arī Konkurences padomes saskaņojuma pērnā gada 11. decembrī pabeigts darījums, kura ietvaros vietējā investīciju banka AS "Signet Bank" iegādājās AS "LPB Bank".

"Signet Bank" no "LPB Bank" vienīgā īpašnieka SIA "Mono" iegādājās visas "LPB Bank" akcijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti