Platību maksājumiem vēl var pieteikties līdz 15. jūnijam

Vēl līdz šā gada 15. jūnijam lauksaimnieki var pieteikties platību maksājumiem, aizpildot Ģeotelpisko iesniegumu. Pēdējais datums, kad var pieteikties platību maksājumiem ar atbalsta apjoma samazinājumu, ir 26. jūnijs, atgādina Lauku atbalsta dienests (LAD).

LAD aicina lauksaimniekus savlaicīgi aizpildīt iesniegumu, lai saņemtu maksājumus par apsaimniekotajām platībām.

Pieteikties platību maksājumiem var LAD Elektroniskajā pieteikšanās sistēmā, kur soli pa solim var aizpildīt nepieciešamo informāciju.

Lai jau tagad lauksaimnieki varētu ziņot par  kaļķošanu, minimālo augsnes apstrādi un precīzajām tehnoloģijām, LAD mobilās lietotnes neautorizētajā vai autorizētajā versijā jāsūta sagatavotie fotoattēli. Detalizētāka informācija un pamācība par dienesta mobilo lietotni, tās funkcijām ir skatāma mājaslapas izvēlnē "Mobilā lietotne".

Lauksaimniekiem, kuri piesakās atbalstam noteiktās ekoshēmās un agrovides pasākumos, jāsniedz informācija Valsts augu aizsardzības dienesta pārvaldības sistēmā. Šogad izņēmuma kārtā, jo sistēma tikai nesen ir uzsākusi darbību, to var darīt līdz šī gada 5. novembrim.

Jautājumu un papildu informācijas nepieciešamības gadījumā LAD aicina sazināties ar  dienesta klientu apkalpošanas speciālistiem pa tālruni 67095000 (darba dienās no plkst.8.00–20.00) vai apmeklēt Klientu apkalpošanas centrus klātienē.

Klientiem ir iespēja pieteikt savu vizīti kādā no LAD klientu apkalpošanas centriem konkrētā laikā, izmantojot tiešsaistes pieraksta iespējas. Dienests klientus apkalpo arī bez pieraksta rindas kārtībā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti