Rīta Panorāma

Velojoslas

Rīta Panorāma

Pirmā aprīļa Sporta Ziņas ar Reini Ošenieku

Valmieras teātra izrāde "Baskballs lv"

Valmieras teātris uz Rīgu vedīs izrādi, kas «uzspridzināja» jauniešu vidi Valmierā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Nedēļas nogalē, 5. un 6. aprīlī, Rīgā, Zirgu pastā ar savu jaunāko veikumu, izrādi „[email protected]” viesosies Valmieras drāmas teātra komanda.

Valmieras teātra direktore Evita Sniedze aicina nenobīties tos, kuri grib redzēt teātri, jo izrāde nav stāsts tikai par basketbolu un sportu, bet arī par motivāciju, Latviju un vīriešiem.

Šī izrāde ir brīnums tādā ziņā, ka tā absolūti "uzspridzināja" jauniešu vidi Valmierā,” atklāj Sniedze.

Sniedze stāsta, ka  izrādi ir noskatījušies un ieteikuši citiem daudzi sporta treneri, ne tikai basketbola, bet arī BMX treneri. Šī esot viena no BMX riteņbraucēju trenera Ivo Lakuča mīļākajām izrādēm, to noskatījies arī BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs un „pavilcis līdzi” daudzus savus fanus.

Izrāde ir ļoti gaiša, optimistiska, dzīvi apliecinoša, motivējoša. Tāds brīnums,” teic Sniedze.

[email protected]” ir monoizrāde, kas stāsta par diviem cilvēkiem - pirmajā daļā tas ir jauns basketbolists, otrajā daļā - basketbola treneris, kurš vairs nav sporta apritē. Varonim ir vairāki prototipi, kas atspoguļojas vienā trenerī. Izrādē spēlē aktieris Rihards Jakovels, režisors – Regnārs Vaivars.

Valmieras teātris Zirgu pastā atkal viesosies jūnijā – vasarā teātris uz Rīgu vedīs Ģirta Ēča iestudēto izrādi „Ziema zem galda”. „Tā ir brīnišķīga franču mūsdienu pasaka, kas stāsta par franču emigrantu, kurš burtiskā nozīmē dzīvo zem galda. Tas ir mīļš gabals, ļoti gaišs. Tik satriecoši naiva, bet tai pašā ļoti skaista pasaka,” teic Valmieras teātra direktore Evita Sniedze.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti