Kultūras ziņas

Mildas Klampes kristīgā dzeja

Kultūras ziņas

Aptaustāmi un simboliski mākslas darbi Rotko centrā

Liepājas teātra ziemassvētku koncerts

Liepājas teātris Ziemassvētku koncertos «Apvij rokas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ar pārpildītām skatītāju zālēm pirms Ziemassvētkiem Liepājas teātrī aizvadīti vairāki aktieru un Liepājas kamerorķestra svētku programmas “Apvij rokas” koncerti. Tie turpināsies arī pēc svētkiem un priecēs klausītājus ar pašmāju un ārzemju komponistu dziesmām.

 

Septiņu gadu laikā Liepājas teātris ar Ziemassvētku koncerta programmu ir iekarojis daudzu skatītāju uzticību. Šoreiz koncertā mazāk dauzīšanās un vairāk nopietnības. Liepājas teātra aktieri aicina skatītājus aizdomāties par Ziemassvētku īsto nozīmi.

“Ziemassvētki nav "Maxima" un "Rimi" laiks, kad skrien pa veikaliem un pērk dāvanas. Arī to vajag, bet es novēlu cilvēkiem apstāties un izkāpt no tā vāveres riteņa, un pabūt kopā ar mīļajiem, cik vien iespējams,” aicina Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers.

Koncertā skan jau par hitiem kļuvušas dziesmas aktieru izpildījumā un, kā atzīst teātra direktors, galvenais šī gada koncerta mērķis ir kvalitāte pēc formas un mīlestība pēc satura.

"Skatītājiem tas ir aicinājums būt cilvēciskiem, līdzjūtīgiem, būt gaišiem vismaz šajā gada tumšākajā laikā,” saka teātra direktors Herberts Laukšteins.

Biļetes uz koncertiem jau izpārdotas, un teātra ļaudis to novērtē kā skatītāju uzticību un ticību Liepājas teātra kvalitātei.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti