Daugavpils teātris šo gadu sāk ar jaunu logo un interjeru un sola piecas jaunas izrādes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Jaunā gadā ar jaunu logo un jaunu interjeru jaunu darba cēlienu sagaida Daugavpils teātris. Daugavpils teātra radošā komanda  šajā gadā sola iestudēt piecas kvalitatīvas izrādes un sevi pieteikt kā vienu no skaistākajiem Latvijas teātriem.  

Teātris sākas no garderobes - tie ir klasiķu vārdi, kas šobrīd pilnībā iemiesojas Valsts Daugavpils teātrī, jo tagad jaunā veidolā paveras pirmā teātra telpa - foajē, kas sagaida  teātra apmeklētājus.

Jauns bordo paklājs, kas noklusina papēžu skaņas, jauni aizkari un vēl pavisam drīz būs arī jaunas mēbeles, kas noteikti teātrī radīs mājīga buduāra sajūtu. Klāt pie tā - jauns teātra logo jeb jauns un stabils virziens uz attīstību.

Daugavpils teātra  interjers atdzimst gluži ka fēnikss no pelniem un šobrīd gūst jaunu veidolu, tādu, kāds iederas teātra videi, ar buduāra sajūtu, un tas noteikti būs viens no skaistākajiem teātriem valstī, pārliecināts teātra direktors Oļegs Šapošņikovs.

Tam ir visi priekšnoteikumi. Pirmie teātra apmeklētāji jau šobrīd novērtē tā pārmaiņas, kas būšot stimuls mainīties arī pašiem.

Jaunajā gadā Daugavpils teātris ienāk arī ar jaunu logo, tam daudz simbolu, un izteikta virzība uz attīstību, stāsta radošais Daugavpils teātra direktors Oļegs Šapošņikovs.

Vēl jaunajā Daugavpils teātra logo, kas ir sarkanbaltās krāsās, jaušama izteikta piederība vietai, kur teātris atrodas un kāda ir tā nozīme, uzsver Oļegs Šapošņikovs.

Šo jauno gadu Daugavpils teātris sagaida ar jauniem plāniem, jauniem un kvalitatīviem iestudējumiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti