Rīta Panorāma

Intervija ar Tomu Pastoru

Rīta Panorāma

Skype intervija ar Guntaru Raču

skatieties Dailes teātra izrādes

Dailes teātris atver digitālo izrāžu arhīvu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Kamēr Dailes teātrim ir liegta iespēja demonstrēt izrādes uz skatuvēm, skatītāji tiek aicināti teātri ielaist savās mājās un baudīt digitālo repertuāru ar senākiem iestudējumiem, kurus dzīvajā izpildījumā redzēt vairs nav iespējams, medijus informē teātra pārstāvji.

Sadarbībā ar Latvijas Televīzijas īstenoto projektu “Teātris.zip” Dailes teātris ir padarījis pieejamas skatīšanai internetā 10 teātra izrādes.

Šis ir īslaicīgs projekts. Izrādes būs pieejamas uz aptuveni mēnesi – laiku, kamēr valstī ir izsludināta ārkārtējā situācija un apmeklēt teātri klātienē nav iespējams.

Skatāmas izrādes bērniem “Vārnu ielas republika” un “Pīters Pens” Lauras Grozas-Ķiberes režijā, kā arī režisora Pētera Liepiņa iestudējums “Jērādiņa”.

Teātris piedāvā arī divus mūziklus – režisores Ineses Mičules “Marlēna” un režisora Dž. Dž. Džilindžera “Oņegins”.

Savukārt no dramatisko izrāžu klāsta pieejamas Dž. Dž. Džilindžera “Marija Stjuarte” un “Saules bērni”, Regnāra Vaivara iestudējums “Aija pēc Jaunsudrabiņa”, režisora Mihaila Gruzdova “Granātu krāsas aproce” un režisora Dmitrija Petrenko “Iespējamā tikšanās”.

Izrādes ir skatāmas Dailes teātra “Youtube” kontā, bet pilns izrāžu saraksts un plašāka informācija par iestudējumiem atrodama teātra mājaslapas īpašajā sadaļā #Starpbrīdis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti