Rīta Panorāma

Intervija ar Zani Zustu un Gati Līdumu par grāmatu "Tarakāni tavā galvā. Stāsti par vīriešiem"

Rīta Panorāma

Polijā un Čehijā nedaudz mīkstina Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus

Dziedātājas L. Reides un Sour J sadarbības projekts "Stāvi manā priekšā tu"

VIDEO: Jaunie mūziķi Loreta Reide un SourJ izdod dziesmu «Stāvi manā priekšā tu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Jaunā dziedātāja Loreta Reida sadarbībā ar reperi SourJ laidusi klajā dziesmu un videoklipu “Stāvi manā priekšā tu”, informēja mūziķes pārstāvji.

Lai arī maijā izdotais minialbums “Ieroči” ir Loretas Reides debija popmūzikā, jauno dziedātāju un dziesmu autori interesē arī alternatīvāks skanējums, ko viņa realizējusi dziesmā “Stāvi manā priekšā tu”.

Tās idejai mūziķe iedvesmojusies panku grupas “PND” koncertā, tāpat viņu uzrunāja arī repera SourJ patiesums, valodas izjūta un ritmiskums, un abi mākslinieki nolēma sadarboties.

Dziesmā ir atsauces arī uz newmetal stilistiku, bet tematiski to caurvij popmūzikai raksturīgā romantiskā stīga. “Dziesma būs vajadzīgais “plāksteris” svaigi salauztai sirdij un motivēs saglabāt ticību sev,” teikts dziesmas pieteikumā.

“Stāvi manā priekšā tu” tapšana ir komandas darbs, kurā savu artavu devuši mūziķi un producenti – Agnese Rakovska, Mārtiņš Gailītis un Kristaps Ērglis.

Dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar Zvaigznajs.lv, un Loreta atzīst, ka bijis līdz šim trakākais piedzīvojums: “Uz manas sejas rāpoja zarkukaiņi, es sašķaidīju torti, mēs dedzinājām papīru un darījām citas dauzonības.”

Loreta Reide ir dziedātāja un dziesmu autore, kas plašākas publikas uzmanību ieguva šogad – 27. maijā iznācis mazalbums "Ieroči". Koncertos Loreta Reide uzstājas kopā ar grupu, kurā spēlē tādi pieredzējuši mūziķi kā Matīss Repsis, Gvido Valters.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti