«Universal» veidos globālu platformu neatkarīgajiem mūziķiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ietekmīgā ierakstu kompānija “Universal Music Group” veidos globālu platformu neatkarīgiem māksliniekiem un mūzikas industrijas pārstāvjiem. Projektu iedvesmoja pirms 49 gadiem  Ričarda Brensona dibinātās firmas “Virgin Records” panākumi. 

Kompānija informē, ka “Virgin Music Label & Artist Services” darbosies sešos lielākajos pasaules mūzikas tirgos – ASV, Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Japānā un Latīņamerikā, turklāt jau tuvākajā laikā tās darbību varētu paplašināt.

Projekta galvenā ideja ir “Universal” tehnoloģijas un globālās iespējas apvienot ar vietējo speciālistu zināšanām, lai palīdzētu māksliniekiem gūt panākumus pasaulē. Piemēram, Losandželosas, Maiami un Mehiko komandas lielāko uzmanību pievērsīs latino mūzikai un nodrošinās iesācējiem pieeju mārketinga menedžmenta speciālistiem un mūzikas tirgum.

Kompānija uzsver, ka iedvesmu guvusi no “Virgin Records”, kura nodrošināja panākumus daudziem pasaulslaveniem māksliniekiem, tai skaitā Deividam Bovijam, “Rolling Stones”, Džordžam Maiklam, Lenijam Kravicam un “Spice Girls”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti