Rīta Panorāma

Patiesu vērtību stāsts animācijas filmā "Gordons un Padija"

Rīta Panorāma

Intervija ar Martu Grigali

Intervija ar Nauri Puntuli, Miervaldi Jenču un Guntaru Ruņģi

Trīs tenori kopādziedāšanas 20 gadu jubileju atzīmēs arī Cēsīs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

20 gadu kopīgās muzicēšanas un radošās darbošanās jubileju koncertā pēc pāris dienām atzīmēs Nauris Puntulis, Miervaldis Jenčs un Guntars Ruņģis, ko pazīstam kā “Trīs Latvijas tenorus”. Koncertā Vidzemes koncertzālē “Cēsis” ceturtdien aicināti arī viesi, lai skatītājiem piedāvātu bagātīgu repertuāru izcilu mūziķu pavadījumā.

Kā sarunā ar LTV raidījumu “Rīta Panorāma” atzina Nauris Puntulis, visspilgtāk tenoriem atmiņā esot iespiedušās Amerikas tūres – kopumā mākslinieki sarēķinājuši, ka Amerikai apkārt apbraukuši trīs reizes, un katrā turnejā, kurā iekļauti 16–18 koncerti, brauciens bijis ne mazāk kā 25 000 kilometru.

“Tas ir milzīgs pārbaudījums – būt kopā sešas nedēļas vienā minivenā, pašiem stūrēt, pašiem dziedāt un pašiem nesastrīdēties. Ja mēs to izdarījām trīs reizes, tad tas nozīmē, ka mēs to varam,” piebilda Puntulis.

Jubilejas koncerti gan veidoti atšķirīgi. Koncerts Cēsīs atšķirsies no jau izskanējušajiem Rīgas koncertiem, Cēsīs tenori sola gan sava “zelta fonda” dziesmas, gan 30. gadu mūziku, kā arī izcilu  pavadītāju sastāvu –  Mārci Auziņu, Māri Žagaru, Andri Ābelīti un citus mūziķus.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti