«Triānas parks» dosies akustiskajā koncertturnejā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latviešu grupa "Triānas parks" gatavojas akustiskajai koncertturnejai "Acoustic Moon Sessions" vairākās Latvijas pilsētās.

Eklektiskā poproka grupa "Triānas parks" sniegs koncertus 13.novembrī Latgales vēstniecībā "Gors" Rēzeknē, 19.novembrī Liepājas teātrī, 27.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un 28.novembrī Spīķeru koncertzālē Rīgā.

"Izlēmām doties akustiskajā tūrē pēc tam, kad 2014.gadā iesildījām mūziķi "Everlast". Pieskaņojoties koncerta noskaņām, izpildījām savus skaņdarbus īpaši sagatavotās un grupai neraksturīgās aranžijās, kas pašiem ļoti iepatikās, tāpēc arī savu Latvijas tūri plānojam pavisam neierastu - uz skatuves būs ne tikai klavieru skaņas, bet arī čells un citi akustiskie instrumenti," stāsta grupas soliste Agnese Rakovska.

Kā norāda grupas pārstāvji, tūres nosaukums liek aizdomāties par sajūtām, kas valda pilnmēness laikā. "Vēlamies koncerta laikā uzburt maģisku noskaņu un aizvest klausītāju kādā tālākā ceļojumā, lai ieraudzītu pavisam citu "Triānas parku," norāda Agnese Rakovska.

Šobrīd "Triānas parks" gatavojas koncertēšanai "Liveurope" festivālā Polijā, kā arī "Waves Bratislava" festivālā, kas oktobrī norisināsies Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti