Tapis albums ar filmai «Jaungada taksometrs 2» rakstīto mūziku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Elektroniskā albuma formātā izdots albums “Jaungada taksometrs 2”, kurā iekļauta mūzika no Māra Martinsona romantiskās komēdijas “Jaungada taksometrs 2” skaņu celiņa, ko komponējis mūziķis un mūzikas producents “Saecl”. Albums ir elektroniski pieejams lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, medijus informē filmas pārstāvji

“Filmas “Jaungada taksometrs 2” mūziku komēdijas žanram es vēlējos redzēt ļoti daudzveidīgu. Gan tādu, kas raksturotu konkrētus tēlus, gan arī tādu, kas palīdzētu filmai radīt komismu. Jau filmas pirmajā daļā man izveidojās ļoti produktīva un veiksmīga sadarbība ar jauno producentu/mūziķi “Saecl”, kas ir lieliski ticis galā ar savu pienākumu.

Kā apliecinājumu viņa talanta ievērošanai varu papildināt vien to, ka pirmajā daļā divos “Saecl” radītos skaņdarbos piekrita sadarboties viens no izcilākajiem saksofonistiem Deniss Pashkevich, radot kopīgi oriģinālskaņdarbus “Taxi” un “Dreamin”. Nebija nekādu šaubu, ka otrajā daļā turpināšu darbu ar Saecl, bet nezināju, ka tas rezultēsies skaistā albumā “Jaungada taksometrs 2”,” stāsta filmas režisors Māris Martinsons.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti