Romantiskā komēdija «Jaungada taksometrs 2» nonāk pie skatītājiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Režisora Māra Martinsona romantiskā komēdija “Jaungada taksometrs 2” ceturtdien, 5. decembrī “Kino Citadele” svētku gaisotnē pulcēja pirmizrādes viesus un visu filmā iesaistīto aktieru ansambli, atklājot filmas ceļu uz kinoteātriem ne tikai Latvijā. Anglijā un Īrijā filmas pirmā daļa ir skatāma no 6. decembra un otrā – jau decembra beigās, medijus informē filmas pārstāvji.

Filmas “Jaungada taksometrs 2” darbība norisinās gadu pēc pirmās daļas – “Jaungada taksometrs” notikumiem. Varoņi atkal skaita stundas līdz Jaunajam gadam. Andrejs (Lauris Reiniks) pavada to kopā ar savu mīļoto Ilzi (Anete Krasovska), gaidot atbraucam viņas mammu, lai beidzot iepazītos un paziņotu par gaidāmo mazuli. Ilzes neskaitāmo iegribu dēļ, viņš neviļus kļūst par salaveci neparastā pasākumā, kas var mainīt ne tikai viņa paša, bet arī jaunās ģimenes nākotni.

“Filmas vēstījums filmas otrajā daļā, ko es vēlētos nodot skatītājiem, atspoguļojot varoņu stāstus – dzīve ir jāņem tāda, kāda tā ir,” stāsta filmas režisors Māris Martinsons.

Filmas pārstāvji raksta, ka pēc filmas pirmizrādes režisors palika pārdomās. Gan pirmizrādes laikā, gan pēc tās no aktieriem un no skatītājiem saņemti neskaitāmi piedāvājumi, idejas un ierosinājumi par to, kā būtu katra personāža stāstam jāattīstās tālāk, liekot saprast, ka ilgs laiks svinēt pirmizrādi viņam neatliks un būs jāstrādā tālāk. Bet, vai tā patiešām būs, to rādīs laiks un skatītāji šobrīd.

No 6. decembra filma būs skatāma visos kinoteātros Latvijā.

“Jaungada taksometrs 2” galvenajās lomās – Lauris Reiniks, Anete Krasovska, Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze, Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Zane Dombrovska, Ieva Florence-Vīksne, Māra Sleja. Šogad filmas aktieru buķetei ir pievienojušies jauni tēli – Anna Lieckalniņa un Mārtiņš Kozlovskis (Kozmens), kas neparedzami papildina Jaungada nakts piedzīvojumus.

Filmas “Jaungada taksometrs 2” režisors un idejas autors ir Māris Martinsons, operators Jānis Jurkovskis, producente Linda Krūkle.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti