«Summer Sound» programmu papildina Mika un Aloe Blacc

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

"LMT Summer Sound" festivāla programmu papildinājuši divi galvenie mākslinieki – deju zāļu pavēlnieks Mika un hīta “I need a dollar” izpildītājs Aloe Blacc, informē festivāla rīkotāji.

Lai arī Mika lielākoties tiek pozicionēts kā britu mūziķis, viņš ir dzimis Libānā. Pirms pārcelšanās uz Londonu viņš kopā ar ģimeni kādu laiku arī dzīvojis Parīzē, kur agrā vecumā uzrakstīja savu pirmo skaņdarbu, iespaidojoties no grunge granda Nirvana. Mika debijas studijas albums “Life in Cartoon Motion”, ko izdeva 2007. gadā ar Island Records, tika pārdots vairāk nekā 5,6 miljonos kopiju visā pasaulē, kas ļāva mūziķim iegūt BRIT balvu un tikt nominētam Grammy balvai. Divus gadus vēlāk Mika izdeva otro ierakstu — “Songs for Sorrow” —, pēc tam izdodot arī albumu “The Boy Who Knew Too Much”. Pēc pasaules koncerttūres mūziķis uzsāka ierakstīt trešo studijas albumu “The Origin of Love”, ko izdeva 2012. gadā.

Slavenā hīta “I need a dollar“ autors Aloe Blacc ir amerikāņu soula, fanka un repa mūziķis. Slavu Aloe atnesa 2010. gadā izdotais albums “Good Things”, un jau 2011. gadā mūziķis uzstājās uz tādu festivālu kā Glastonberija Anglijā un The Falls Festival Austrālijā galvenajām skatuvēm tūres “The Grand Scheme” ietvaros. 2012. gadā viņš uzstājās “North Sea Jazz” festivālā Roterdamā, Lollapalooza Čikāgā un Osheaga Monreālā. Šogad varēsim dzirdēt Aloe Blacc mūzikas ritmus arī Liepājā.

"LMT Summer Sound" šogad notiek 12. un 13. jūlijā Liepājā. Kā pirmie galvenās skatuves mākslinieki tika izsludināta grupa "Prāta vētra".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti