«Bermudu divstūris», «Kreisais krasts» un «Suistamon Sähkö» – izziņo festivāla «Summer Sound 2024» pirmos māksliniekus

Lielākais festivāls Baltijā "Summer Sound" izziņojis pirmos festivāla "Summer Sound 2024" māksliniekus: "Bermudu divstūris", "Kreisais krasts", "Astro’n’out", "Laika Suns", "Satellites LV" un "Suistamon Sähkö" (Somija).

"Summer Sound 2024" notiks 2. un 3. augustā nemainīgi jau divpadsmit gadus Liepājas pludmalē, informēja festivāla rīkotāji.

Tiek solīts saglabāt plašu un daudzpusīgu programmu. Latviešu humoristiskā repa dueta "Bermudu divstūris" dziedātājs Emīls Balceris pauda: ""Bratuki un visa "Bermudu Divstūra" komanda atgriežas Liepājas pludmalē ar arēnas cienīgu šovu. Enerģijas uzlāde, vizuāls baudījums un jaunas dziesmas. Ar nepacietību gaidām Liepājas vēju sejā un matos!"

Tāpat uz skatuves kāps lielākā repa apvienība "Kreisais krasts", kuru jaunākais albums "21" iznāca novembra vidū, un grupa "Astro’n’out", kas nesen ar koncertu "Arēnā Rīga" iezīmējusi jaunu posmu grupas koncertu dzīvē. "Laika Suns" žanriski aptver kā popdziesmas, tā arī skaļas roka ģitāras elementus, dibināta 2013. gadā, Rīgā. Grupa līdz šim publicējusi vairākus albumus un singlus, no kuriem zināmākie ir dziesmas "Pavasari", "Atceries Rīgu vasaras naktīs" un "Nav kur iet".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Savukārt "Satellites LV" ir latviešu modernā roka apvienība, kas darbojas kopš 1996. gada. Jau ar pirmo ierakstīto un izdoto singlu "Nekas, nekad" grupa uzšāvās popularitātes virsotnē, ienesot Latvijas mūzikā jaunas vēsmas. Grupa izdevusi sešus studijas albumus, no kuriem nesenākais "Varavīksnes galā" (2017) apbalvots ar "Austras balvu". Šogad grupa jaunā sastāvā laidusi klajā jaunu dziesmu un video "Asaras".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Somu etno-tehno ansamblis "Suistamon Sähkö" savu priekšnesumu ietvaros ir krāsaini, muzikālu skaņu un ritmu pārbagāti, izmantojot gan interesantus instrumentus, repa mūzikas elementus un laikmetīgās dejas horeogrāfiju. Reizēm viņu mūzikā var dzirdēt karēliešu vai somu tautas melodiju motīvus, pavēstīja festivāla rīkotāji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti