Radio «Naba» svin savu 17. dzimšanas dienu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Svētdien 1. decembrī, Latvijas Radio 6 – Latvijas Universitātes Radio "Naba" ar muzikālu tiešraides programmu atzīmē savu 17. dzimšanas dienu. Svētku ēteru visas dienas garumā veido jau par tradīciju kļuvušās dzīvās mūzikas sesijas Latvijas neatkarīgo mūziķu izpildījumā un sarunas ar dzimšanas dienas svinību viesiem.

Mūziķi un grupas, kuras koncertē dzimšanas dienas koncertā, līdz šim nekad nav atkārtojušās, tātad uzstājas pirmo reizi. Sākot no pulksten 12.00 grupas koncertēs sekojošā secībā – ''Banga'', ''Praga II'', ''Nostra'', ''Nikto'', ''Pamirt'', ''Zem segas'', ''Idioti.Trupa'' un ''Tribes of the City''. Katra koncerta garums aptuveni 20 minūtes, un tie skatāmi arī video tiešraidē portālā LSM.lv.

Kopējā svētku programma sākas jau pulksten 11.00 un būs klausāma līdz pat pusnaktij. Radio ēterā dzirdami dažādu paaudžu Radio "Naba" ētera instruktori, spēles un konkursi, karsti sveicieni un labi viesi.

Svētku programmu vada Ahhhtis, Ričijs, Vicis, Arturs Laime un Uldis no raidījuma “Nabarīts”, Atis Žagars un Valters Mednieks no “Top 25”, raidījumu “KŪL” vadītājas Anete Enikova un Māra Uzuliņa, raidījuma “Subjektīvie mērījumi” vadītāja Ieva Nagliņa un Jānis Jansons no raidījuma “Vārnu laiks”.

Vakara svētku noslēgumā, kā ierasts, pulksten 20.00 pieredzes bagātākais raidījuma vadītājs Dambis un Aldis Blicsons raidījumā “Bitīt Matos”, savukārt pulksten 23.00 programmu noslēdz raidījums “Partitūra” Ģirta Rozentāla un Māras Kalniņas vadībā.

Radio "Naba" aicina svētku programmas veidošanā iesaistīties arī klausītājus. Zvanot uz studijas tālruni, iespējams ne tikai izteikt laba vēlējumus, bet arī piedalīties svētku programmas veidotāju sarūpētajos konkursos ar iespēju laimēt jauno Radio "Naba" 2020. gada kalendāru un dažādus mūzikas albumus. Aktualitātēm līdzi varēs sekot sociālajos medijos, izmantojot mirkļabirku #NABAsvin.

Radio "Naba'' par godu savai 17. dzimšanas dienai rīkoja arī fotokonkursu ar tēmu “Troksnis”. 25 žūrijas izvēlētie labākie darbi dosies ceļojošajā fotoizstādē “17x17" un piedalās skatītāju balsojumā sabiedrisko mediju ziņu portālā LSM.lv. Trīs konkursa labāko fotogrāfiju autori saņems papildu Radio ''Naba'' sadarbības partneru balvas, tajā skaitā no starptautiskā mūzikas un mākslas festivāla “Laba daba”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti