Popdīva Dženeta Džeksone uzstāsies Tallinā un Kauņā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Nākamā gada 22.aprīlī Kauņas “Žalgiris” arēnā un 23.aprīlī Tallinas “Saku” arēnā koncertēs popmūzikas dīva Dženeta Džeksone. Dziedātāja Baltijā viesosies koncertturnejas “Unbreakable” laikā un koncertā izpildīs gan spilgtākos karjeras hītus, gan materiālu no sava jaunākā albuma, kas nupat nonācis pie klausītājiem.

Dženeta Džeksone ir nozīmīga popmūzikas figūra jau 25 gadus - viņas inovatīvie un provocējošie mūzikas albūmi izsaukuši rezonansi un nedalītu uzmanību. Būdama viena no popmūzikas slavenākās ģimenes atvasēm, viņa spējusi izcīnīt nozīmīgu vietu mūzikas pasaulē, turklāt ne tikai ar spēcīgo vokālu, bet arī sarežģītas horeogrāfijas piesātinātiem videoklipiem.

Mūziķes ieraksti pasaulē pārdoti vairāk nekā 160 miljonos eksemplāru. Lielāko hītu vidu ir tādas dziesmas kā “Nasty”, “Rhythm Nation”, “That’s The Way Love Goes” un “Got ‘Til It’s Gone”.

Savu karjeru Dženeta Džeksone uzsāka piedaloties šovā “The Jacksons”. Dziedātājas debijas albums iznāca 1982.gadā, bet pasaules slavu mūziķei atnesa ieraksts “Control” 1986.gadā. 1991.gadā Dženeta Džeksone noslēdza līgumu ar “Virgin Records” un kļuva par vienu pelnošākajām mūziķēm pasaulē.

Šobrīd mūziķes kontā ir 11 albumi, tostarp jaunākais - “Unbreakable”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti