Mūziķis Miks Galvanovskis prezentē dziesmas «Burning Heaven» videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

19. septembrī mūziķis Miks Galvanovskis ar koncertu “The Sinners Club” telpās prezentēja savu jaunāko veikumu – dziesmas “Burning Heaven” videoklipu.

Mūziķis paziņojumā medijiem norādīja, ka šis bijis vissarežģītākais un ilgākais projekts viņa karjerā. Dziesma tapusi un ierakstīta aptuveni pirms gada kopā ar producentu Reini Briģi, bet videoklipa scenārijs un tā izveide tapusi nedaudz vairāk par pusgadu kopā operatoru un režisoru Elvi Lāci.

Dziesmas tekstā dziedātājs pievērsies ļaunuma tēmai – vai ļaunums mūsu dzīvēs ir pašu radīts un katra izvēle, vai arī tas ir neietekmējams faktors, kas mīt cilvēkos? Dziesma ir kā mītisks dialogs roka noskaņās, atklāj mūziķis.

“Šis ir bijis vissavdabīgākais un neierastākais mūzikas projekts, ko līdz šim ir nācies veidot. Pavisam noteikti, izaicinājums gan morāli, gan fiziski, šis videoklips ir kaut kas jauns un vēl nepieredzēts Latvijas mūzikas industrijā,” komentē Elvis Lācis.

Videoklipa prezentācijas pasākums norisinājās “The Sinners Club”, kur uz skatuves kāpa vairāki mākslinieki – dziedātāja Karlīna, reperis Idus Abra un arī Miks Galvanovskis ar savu oriģinālmūzikas koncertu.

Pēc koncerta dziedātājs prezentēja “Burning Heaven” videoklipu, un pasākuma apmeklētājiem bija iespēja pirmajiem redzēt mūziķa jaunāko veikumu.

Miks Galvanovskis pirmo reizi Latvijas mūzikā savu vārdu atzīmējis 2015. gada nogalē, būdams solists grupā "Ne citu rīt".  2016. gadā, Miks uzsāka savu solo karjeru, izdodot dziesmu "Pamosties vienam". Mūziķis bijis "Supernova 2017” pusfinālists, izdevis vairākas dziesmas latviešu un angļu valodā. Projekta "Jauno mūziķu apvienība" izveidotājs. 2018. gada 28. aprīlī, "Spīķeru koncertzāle" dziedātājs prezentēja savu debijas albumu "In Pieces”, bet 2019. gada 23. augustā savu otro albumu "No 2-5".

Ikdienā mūziķis spēlē koncertus un ir “The Sinners Club” un “The Sinners Bar” īpašnieks un izveidotājs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti