Mūziķe Katrīna Gupalo radījusi jaunu versiju Imanta Kalniņa dziesmai «Apvij rokas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziedātāja un pianiste Katrīna Gupalo Kaņepes Kultūras centra telpās nofilmējusi savu video Imanta Kalniņa dziesmai «Apvij rokas», medijus informē mūziķes pārstāvji.

Video tapis, atskatoties uz aizvadīto gadu, savu iepriekšējo profesionālo darbību un atsaucot atmiņā mācību gadus Jāzepa Mediņa Mūzikas skolā, kura tolaik atradās ēkā, kur pašlaik mīt Kaņepes Kultūras centrs.

“Kad biju maza meitene un spēlēju eksāmenus Mediņskolas lielajā zālē, kas to būtu domājis, ka pēc dažiem gadiem tajā pašā vietā būs tāda naktsdzīve, bārs, pilnīgi cita veida mūzikas koncerti. Kas to būtu domājis, ka, izmācījusies par klasisko pianisti, es kardināli mainīšu savu dzīvi un nodošos dziesmu rakstīšanai un izpildīšanai. Šis laiks, pirms ieejam jaunajā desmitgadē, ir ļoti nenoteikts. Kas zina, ko atnesīs mums nākotne – to nav iespējams apturēt, tā atnāks tikpat noteikti kā 1. janvāra rīts un izmainīs mūsu dzīvi un pasauli līdz nepazīšanai.

Katrīna Gupalo
Katrīna Gupalo

Tāpēc arī, veidojot mūzikas video, vēlējos radīt nenoteiktības sajūtu. Mēs visi turpinām meklēt, un tieši meklējumi ir tie, kas ved mūs uz priekšu. Nav iespējams paredzēt, caur ko, vai ap ko zagsies mūsu ceļš.

Dziesmas versiju apzināti veidoju pilnīgi citādāku nekā oriģināls, jo, manuprāt, Olgas Rajeckas izpildījums ir perfekts, to nav iespējams nokopēt. Taču man šī dziesma tik ļoti patika, ka nespēju atteikties no idejas radīt savu interpretāciju,” stāsta dziedātāja Katrīna Gupalo.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti