Liepājā notiks muzikāla tikšanās ar grupas «Credo» dalībnieku Edgaru Silacērpu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Liepājas muzejā, izstādes “Credo. Made in Liepāja” telpās apmeklētājiem svētdien, 12. janvārī, būs iespēja klausīties atmiņu stāstos un muzikālā sniegumā bijušā mūzikas grupas “Credo” dalībnieka Edgara Silacērpa izpildījumā, medijus informē muzeja pārstāvji.

Izstāde Liepājas muzejā veltīta leģendārajai liepājnieku grupai jeb vokāli instrumentālajam ansamblim “Credo” un ir veidota ciešā sadarbībā ar bijušajiem “Credo” mūziķiem – liepājniekiem, tostarp Edgaru Silacērpu, kurš ir populārās dziesmas “Mans vecais draugs” mūzikas un vārdu autors. Šajā tikšanās reizē izstādes apmeklētājiem būs iespēja klausīties arī muzikālā priekšnesumā no grupas “Credo” repertuāra.

Izstādē apskatāmi grupas mūziķu instrumenti, apskaņošanas tehnika, “Credo” koncertu tērpi un fotogrāfijas, tā papildināta ar Liepājas muzeja krājumā esošajiem priekšmetiem un iekārtota, nojaucot tradicionālas izstāžu zāles stereotipus, tādējādi apmeklētājos radot klātesamības sajūtu “Credo” mūziķu skatuves dzīvē un atpūtas brīžos.

Jau iepriekš Liepājas muzeja rīkotajā tikšanās reizē ar bijušajiem grupas mūziķiem bija jūtams, ka tieši šis ir vislabākais veids, kā gūt pilnīgu priekšstatu par izstādē redzamo, uzzināt dažādus aizkulišu stāstus un klausīties grupas piedzīvotajā no pašu dalībnieku skatījuma.

Izstāde “Credo. Made in Liepāja” Liepājas muzejā skatāma līdz 2. februārim.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti