Kroga «Zobens un lemess» pagalma koncertsezonu atklās «Inokentijs Mārpls» un Haralds Sīmanis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

18. aprīļa pievakarē krogs "Zobens un lemess" pagalmā vērs jaunu āra koncertvietu. Pirmo koncertu sniegs īpaši viesi  – grupa "Inokentijs Mārpls" un dziesminieks Haralds Sīmanis, informēja kroga “Zobens un lemess” pārstāvji. 


Krogs cieši saistīts ar jau piekto gadu notiekošo brīvdabas festivālu ""Zobens un lemess", tā gaisotni, publiku, mūzikas un arī alus izvēli, vienkopus pulcējot gan alternatīvas mūzikas smagākā gala un folkroka klausītājus, "Craft" alus cienītājus, gan citādi domājošos. 

Cienot īpašu un kvalitatīvu alu kā vērtību, "Zobens un emess" ir piederīgs "Rīgas alus kvartāla" krogu saimei. Tajā notikušas gan neformālas lekcijas, viktorīnas un kolekcionāru tirdziņi, gan projekta "Uz savas ādas" pasākumi, gan vienkārši jaudīgas pasēdēšanas un sarunas kā telpās, tā uz terases. 

Šogad martā krogs "Zobens un lemess" nosvinēja divu gadu jubileju, taču kādēļ te nenotiek koncerti? Uz šo publikas un arī paša kroga līdz šim neatbildēto jautājumu nu ir rasts risinājums. Ar ceturtdienas, 18. aprīļa, pievakari "Zobens un lemess" iedibina jaunu tradīciju - zobenkroga pagalma koncertu cikls.  

Pirmajā koncertā ar akustisko programmu uzstāsies labi zināmā grupa "Inokentijs Mārpls" un dziesminieks Haralds Sīmanis. Par abiem var pateikt kodolīgi - īsti un īpaši. 

Pasākuma laikā darbosies arī bufete, jo ciemos ar izbraukuma "kiosku uz riteņiem" ieradīsies Pārdaugavā un alternatīvās mūzikas vidē jau labi zināmā bufete – picērija "Ansamblis".  

Sākums pl. 19.00, krogs un pagalms apmeklētājiem būs atvērts no pulksten 18.00. Ieeja par ziedojumu 1 eiro; “Zobens un lemess” atrodas A. Briāna ielā 10, Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti