Kultūras ziņas

Jaunā Rīgas teātra rekonstrukcija kavējas

Kultūras ziņas

Garanča dziedās kopā ar Hvorostovski

Kalnciema kvartālu pieskandina mantras

Kalnciema kvartālu pieskandina mantras

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Otrdienas, 28.jūnija, vakarā Kalnciema kvartālā savas Eiropas turnejas "Awakening mantras" laikā uzstāsies mūziķis no Argentīnas Daniels Bellone. 

Argentīnā dzimušais mūziķis Daniels Bellone ir pārliecināts, ka mantru dziedāšana spēj pieskarties cilvēka zemapziņai, to uzrunājot un mainot. Mantru dziedājumi cilvēkus ved pie lielākas sevis un pasaules apzināšanās un iespējas dziedināt un mainīt sevi un līdz ar to arī pasauli sev apkārt.

Daniels ar mūziku sācis nodarboties jau bērnībā, tomēr pienāca brīdis, kad mūzika zaudēja jēgu, līdz kāds neparasts notikums visu vērsa uz labu.

"Manu skatījumu uz pasauli mainīja beznosacījumu mīlestība. Pirms tam tie bija tikai vārdi. Bet, kad es to piedzīvoju, tas bija pavisam citādāk, nekā biju iedomājies. Tas vairs nebija jēdziens, tā bija reāla pieredze. Es jutos vienots ar itin visu, kas ir ap mani, itin viss kļuva dzīvs un izstaroja mīlestību. Tas turpinājās apmēram pusotru stundu un no tā brīža mana dzīve kardināli mainījās," stāsta mūziķis.

Daniels Bellone ar koncertiem pabijis neskaitāmās vietās visā pasaulē – ASV un Austrālijā, Āzijā, kā arī lielākajā daļā Eiropas valstu.

"Šāda mūzika mūsdienās nav no tām populārākajām, taču pēdējo gadu laikā esmu novērojis, ka tā gūst arvien lielāku popularitāti un cilvēku atzinību, jo šāda veida mūzika palīdz cilvēkiem sasniegt citus apziņas stāvokļus, apzināties kaut ko vairāk par sevi un savu dzīvi," atzīst koncerta rīkotājs Kārlis Brants.

Kā norāda mūziķis, pārmaiņas ir iespējams piedzīvot jebkurā brīdī, jo mēs paši esam tie, kas veidojam savu dzīves ceļu.

"Ikviens no mums kaut reiz piedzīvojis ciešanas, un ikreiz, kad tas notiek, mēs meklējam iespēju kaut ko mainīt. Un katru reizi, kad vēlies kaut ko mainīt, tu atver sevi, un tieši šajā mirklī sākas pārmaiņas. Ar vēlmi mainīties pilnīgi pietiek, lai pārmaiņas sāktos, bet, kā tās notiks – tas ir lielais dzīves noslēpums," teica Bellone.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti