Rīta Panorāma

Skype intervija ar Dmitriju Komarovu

Rīta Panorāma

Ziemassvētku vecīši būs maskās

Intervija ar grupu "Sudden Lights"

Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertu sēriju noslēgs grupa «Sudden Lights»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ceturtdien, 27. augustā, grupa “Sudden Lights” aicina uz vasaras sezonas noslēguma ballīti Kalnciema kvartālā. Tas būs brīvdabas koncertu sērijas noslēdzošais koncerts, informēja grupas pārstāvji.

Pirms vakara galvenajiem māksliniekiem uz skatuves dēļiem kāps arī indī un poproka grupa “Harbor Gents”.

“Esam ļoti pagodināti, ka tieši mūsu koncerts Kalnciema kvartālā noslēgs vasaras brīvdabas koncertu sēriju. Šī vasara bija citādāka, muzikāli daudz klusāka nekā citus gadus, tādēļ būs jo īpašs prieks satikties ar mūsu klausītājiem. Esam sagatavojuši īpašu programmu ar dažādiem pārsteigumiem,” stāstīja “Sudden Lights” mūziķi.

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” mūziķi atklāja, ka šogad Covid-19 pandēmijas dēļ sanācis koncertēt krietni mazāk nekā iepriekš plānots, taču laiks izmantots radoši. “Mums ir iekrājies jauns materiāls, un mēs pavisam drīz dosimies studijā ierakstīt, un kaut kad relatīvi tuvā nākotnē būs arī jauns albums,” stāstīja mūziķi.

“Sudden Lights” pašu rakstītajā mūzikā dominē poproka stilistika, kas papildināta ar nedaudz alternatīvu noskaņu. Grupas mūziķi uz skatuves kopā spēlē jau astoņus gadus. Laika gaitā izdoti divi albumi un vairāki veiksmīgi singli, kas iekļuvuši radiostaciju topu virsotnēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti