«Jūras vārti» sezonu noslēgs ar Kendijas Dalferes koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Noslēdzot piekto sezonu, 9. jūnijā Ventspils teātra namā „Jūras vārti” koncertu sniegs harismatiskā nīderlandiešu saksofoniste Kendija Dalfere.

Pēc veiksmīgas koncerttūres 2013. gadā Kendija Dalfere kopā ar savu jauno un enerģisko grupu šogad turpina priecēt klausītājus Eiropā, ASV, Krievijā, Japānā, kā arī vienīgajā Latvijas koncertā - Ventspilī.

Koncertprogrammā iekļautas ne vien labi zināmas Dalferes dziesmas, bet arī pazīstamu skaņdarbu kaverversijas. Kopā ar Dalferi uz skatuves kāps vairāki citi Nīderlandes mūziķi, papildinot māksliniecei raksturīgo džeza izpildījumu ar deju mūzikas, dabstepa un „funk&house” elementiem.

Saksofoniste Kendija Dalfere, kura pasaules slavu ieguvusi 20 gadu vecumā, sniedz koncertus visā pasaulē, uzstājas dažādos festivālos, sadarbojas ar lielākajām pasaules mūzikas zvaigznēm. Paralēli solo karjerai Dalfere muzicējusi kopā ar Prinsu, „Pink Floyd”, Van Morisonu, Bejonsē, Laionelu Ričiju, Džimiju Klifu un citiem mūziķiem.

Par savu debijas albumu „Saxuality”, kas pārdots vairāk nekā divarpus miljonu eksemplāros, mūziķe nominēta „Grammy” balvai. Māksliniece izdevusi vairāk nekā desmit solo albumus.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti