Jānis Stībelis Valentīndienā sāks koncerttūri «Sajūti»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Jaunu koncerttūri Valentīndienā ar nosaukumu “Sajūti” uzsāks dziedātājs Jānis Stībelis. Kopā ar dziedātāju Megiju Naunikas paredzēts viesoties arī mazpilsētās, tāpēc pirmais koncerts 14.februārī notiks Ķekavā. 

Šajā tūrē dziedātājs sola viesoties ne tikai uz Latvijas lielo pilsētu skatuvēm, bet arī tādās vietās kā Ādaži, Skrīveri. Dziedātājs stāsta, ka galvenais mērķis koncertā būs skatītajiem “atvērt sesto maņu”: “Tā varētu būt vibrācija, tāda ēteriskā maņa.”

Kopā ar Stībeli tūrē dosies arī jaunā dziedātāja Naunikas, kas nesen beigusi Londonas Mūzikas koledžu un atgriezusies Latvijā. Dziedātāja uzskata: “Šajā brīdī Latvijā ir tā vieta, kur karjeru vajadzētu veidot.”

Stībelis norāda, ka drīzumā dodas uz Karību salām, no kurienes atgriezīsies tikai 13.februārī, vienu dienu pirms atklāšanas koncerta: “Es ceru atgriezties ar sauli kabatā.”

Gaidāmi arī pārsteigumi - katrā koncertā pievienosies kāds viesis.

“Mums ir speciāla programma Valentīndienai, daudz lirisko dziesmu,” Stībelis sagatavojis dziesmas, ko sola veltīt dāmām.

Uz skatuves abiem pievienosies arī Raimonds Macats (taustiņinstrumenti, mutes harmonikas, čells), Miķelis Vīte (perkusijas) un Andrejs Jevsjukovs (ģitāra).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti