Rīta Panorāma

Sākas Mūzikas festivāls "Eiropas Ziemassvētki"

Rīta Panorāma

Intervija ar Arti Kamparu

Telefonintervija ar Jāni Šipkēvicu

Iznāk Jāņa Šipkēvica pirmais solo minialbums «Shipsea»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Klajā nāk grupas "Instrumenti" dalībnieka Jāņa Šipkēvica pirmais solo minialbums "Shipsea", kam sekos arī vairāki koncerti.

"Tas ir kaut kas pavisam savādāks nekā tas, ko es daru ikdienā kopā ar grupu "Instrumenti", kas joprojām ir lieliskā formā," telefonintervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" saka Jānis Šipkēvics.

Grupa "Instrumenti" jau plāno nākamo gadu un tagad gadījies atelpas brīdis, kuru Jānis Šipkēvics nolēmis izmantot, lai izteiktu "savas klusākās domas vai intīmākās pārdomas mūzikā".

"Uzstāšanās ļoti nelielam publikas daudzumam - apmēram 100-130 cilvēkiem Stricka villā - būs mana ļoti personīga saruna ar klausītāju, jo katram principā es varu ieskatīties acīs," stāsta mūziķis. "Pēc šiem koncertiem, protams, sajūta ir savādāka nekā pēc koncerta arēnā vai kādā lielā koncertzālē, kurā publika ir tāds abstrakts lielums. Šajā gadījumā mēs visi esam līdziesaistīti diezgan personīgā sarunā."

Kā liecina informācija eKase.lv, no desmit koncertiem biļetes pieejamas vairs tikai uz diviem. Koncertos skanēs dziesmas ar Federiko Garsijas Lorkas, Raiņa, Agneses Krivades un tautas vārdiem, Ludviga van Bēthovena, Filipa Glāsa klaviermūzika, kā arī paša Jāņa Šipkēvica jaundarbi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti