«Instrumenti» publisko singlu «King of the Wild Things»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Grupa “Instrumenti” piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu “King of the Wild Things” - trešo singlu no maijā izdotā grupas otrā studijas albuma “Procrastination”.

 

Jūnija beigās “Instrumenti” ar uzstāšanos Krievijas populārākajā vakara šovā “Вечерний Ургант” atzīmēja albuma iznākšanu Krievijā. “Вечерний Ургант” ir Krievijas televīzijas Pirmā kanāla iecienītākā pārraide, kas ik vakaru sasniedz vairāku miljonu auditoriju. Šovā pavisam nesen viesojušies arī aktieri Breds Pits, Vils Smits, Toms Krūzs, "Facebook" dibinātājs Marks Cukerbergs, kā arī daudzi mūziķi - "Kasabian", “Bi2", Merilins Mensons, "Skunk Anansie", "Prāta Vētra" u.c.

"Instrumenti" šovā izpildīja jaunāko dziesmu “King of the Wild Things”, kas nedēļu pēc grupas dalības raidījumā un koncertiem Maskavā un Permā Krievijas "iTunes" mūzikas veikalā ieguva Nedēļas singla statusu.

27. jūlijā “Instrumenti” iesilds britu grupas “Depeche Mode” koncertu Vilņā, bet  3. augustā kā vieni no galvenajiem māksliniekiem uzstāsies “Galapagai” festivālā Lietuvā.

Gada nogalē koncertzālē “Palladium” grupa sniegs koncertsēriju. Biļetes uz 21. novembra koncertu tika izpirktas diennakts laikā, šobrīd pārdošanā ir biļetes uz 22. un 23. novembra koncertiem.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti