Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Ivetu Kudabu

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar Inesi Galanti, Aigaru Raumani un Līgu Griķi

Inese Galante aicina jaunos mūziķus pieteikties talantu konkursā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Izcilā latviešu operdziedātāja Inese Galante aicina jaunos mūziķus pieteikties viņas rīkotajā talantu konkursā, atgādinot, ka pieteikšanās noslēgsies 1. martā.

"Visi, kas uzskata sevi par spējīgiem un  grib saistīt savu dzīvi, nākotni ar mūziku, lūdzu, līdz 1. martam mēs gaidām jūsu ierakstus!" aicina Galante, uzsverot, ka nav nepieciešami vairāk par diviem skaņdarbiem, jo ar to būs gana, lai saprastu, uz ko mūziķis spējīgs.

Jau vēstīts, ka pieteikšanās klasiskās mūzikas talantu konkursā „Ineses Galantes talanti” sākās 15. janvārī. Kā šī gada konkursa jaunumu Inese Galante min to, ka konkursa rīkotāji atbalstīs arī konkursa dalībnieku skolotājus. Naudas prēmijas saņems pusfināla labāko dalībnieku un konkursa fināla kārtas laureātu pedagogi.

Arī konkursa uzvarētājiem paredzētas naudas balvas attiecīgi iegūtajai vietai, kā arī pirmo vietu ieguvējiem būs iespēja uzstāties „Summertime – aicina Inese Galante” festivālā Dzintaru koncertzālē. Otro vietu ieguvējiem būs iespēja uzstāties Ineses Galantes fonda rīkotajos koncertos. Visiem talantu konkursa kategoriju laureātiem būs iespēja pilnveidot savu meistarību klasiskajā mūzikā profesionālu Latvijas un ārvalstu mākslinieku vadītajās meistarklasēs.

Konkursa nolikums - inesesgalantestalanti.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti