Igo publisko dziesmu «Vējš sola lapai debesis»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Rudens noskaņās mūziķis Igo kopā ar komponistu Jāni Strazdu radījis jaunu skaņdarbu “Vējš sola lapai debesis”.

Dziesmas vārdu autors ir Igo, mūziku sacerējis Jānis Strazds. Ierakstā piedalījās Igo (vokāls), Jānis Strazds (taustiņi), Egons Kronbergs (ģitāra), Aivars Meijers (bass) un Gundars Lintiņš (bungas). Ieraksts veikts „Jump Studio”, skaņu režisors - Edgars Skrāģis.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Šis rudens Igo ir ražīgs, norāda mūziķa pārstāvis Uģis Dadzis. Novembrī Igo piedalīsies vairākos valsts svētku koncertos. Tāpat Igo gatavojas uzstāties kopā ar Mārtiņu Braunu un Gacho (Mesa), kā arī „MicRec” jubilejas un Ērika Ķiģeļa atceres koncertos. Jau vairākus gadus Igo turpina darbu pie koncertprogrammām no dabas tēmu cikla "Uguns. Zeme. Ūdens. Gaiss.".

Pēdējā gada laikā Igo kā mākslinieks ir atklājis vairākas izstādes visā Latvijā, bet šobrīd tiek gatavotas jaunas izstādes Ventspils muzejā un Jūrmalas Kultūras centrā. Notiek arī aktīvs darbs pie dizaina priekšmetu un apģērbu kolekcijas "Igo. Akcents personībai" pilnveidošanas.

Igo kopā ar komponistu Jāni Strazdu gatavo arī jaunu Ziemassvētku koncertprogrammu, un Adventes laikā gaidāmi vairāk nekā 10 koncerti Rīgā un Latvijas reģionos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti