Grupa «STandART» atzīmē 14. jubileju ar 14. singlu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa "STandART" uz savu 14. jubileju laidusi klajā 14. singlu savas pastāvēšanas laikā. Dziesma "Zem kaķa spalvas krāsas debesīm" ir grupas topošā trešā albuma priekšvēstnese.

Dziesma "Zem kaķa spalvas krāsas debesīm" lejuplādējama par brīvu vai pret ziedojumu jaunā albuma pabeigšanai grupas "Bandcamp" lapā.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Zem kaķa spalvas krāsas debesīm" ir grupas "Ēnu kaleidoskops" dziesma, kas "STandART" izpildījumā ieguvusi jaunu skanējumu.

"STandART" sastāvā šobrīd ir Kalvis Kluburs un Mārtiņš Links, savukārt kā viesmūziķi dziesmas ierakstā piedalījās Signe Ābola un Edgars Liljē – visi četri ir muzicējuši vai muzicē arī grupā "Ēnu kaleidoskops".

Singls ierakstīts Jūrmalā "Starring Two" studijā pie Sandra Savicka un "Studijā Lauska" Rīgā pie Kaspara Bārbala. Miksēts "7 Synths" studijā Siguldā pie Kaspara Tobja (Dzelzs vilks).

Grupa "STandART" izveidota 2002. gadā Jelgavā un līdz šim izdevusi divus albumus – "Australia" un "Autumn News". Trešā albuma ierakstu Kalvis Kluburs un Mārtiņš Links sāka 2013. gadā.

Pēc divarpus gadus ilga ieraksta procesa, 2015. gada septembrī, tika izdots jauns singls “Drudzis”.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti