FOTO: Daugavgrīvas cietoksnī aizvadīta «Komētas akadēmija»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

25. jūlijā, Rīgā, Daugavgrīvas cietoksnī, notika mūzikas un mākslas festivāla “Komēta” papildu pasākums “Komētas akadēmija”. Aicinot ļauties domu eksperimentiem, dzīvām diskusijām, aizliegto jautājumu uzdošanai un prāta ekoloģijas praktizēšanai, caur darbnīcām, lekcijām un sarunām dalībnieki tiks aicināti kopīgi radīt un dalīties zināšanās.

“Komētas akadēmijas” programma sākās plkst. 12.00 ar darbnīcu “Esot daba”, tālāk sekoja darbnīca “Attiecības ar manu ķermeni”, “Sieviešu stendaps”, muzikāls šovs “Samba de Riga”, vakaru noslēdza DJ N. Volkova.

Festivāls “Komēta” ir unikāls brīvdabas festivāls – sociāls un kultūras eksperiments trīs dienu garumā. Festivāls aicina praktizēt prāta brīvību, klausīties lekcijās un piedalīties darbnīcās, dejot un baudīt mūziku. Šogad festivāls notiks jau piekto gadu, Daugavgrīvas cietoksnī, Rīgā, no 31. jūlija līdz 2. augustam. Daugavgrīvas cietokšņa attīstībai kā domāšanas un kultūras vietai, festivāls šogad rīko trīs papildu pasākumus – “Komētas akadēmiju" 25. jūlijā, “Komētas kopienas dienu” 8. augustā un “Komētas dejas” 15. augustā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti