Elektroniskās mūzikas projekts «Gas of Latvia» izdod jaunu albumu «Nutcracker» 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sešpadsmitais ekstravagantā elektroniskās mūzikas projekta “Gas of Latvia” albums "Nutcracker" ir visdejojamākais un intensīvākais projekta vēsturē, tas ir instrumentāls alternatīvās deju mūzikas albums, starp kura kompozīcijām ir arī viena dziesma "Vēstule aiz ādas" ar dzejnieces Madaras Rutkevičas vārdiem, kuru iedziedājis pats “Gas of Latvia” autors Andris Indāns, informēja grupas pārstāvji.

"Nutcracker"  ("Riekstkodis") eksperimentāli elektroniskajā maisījumā (industriālā mūzika, tehno, idm utt.) salīdzinoši daudz dzirdamas ģitāras, kuras iespēlējis Gatis Ziema (grupas “Nepilngadīgā Anna”, “Karaliskā dekadence”, u.c. ), kā arī  vienā dziesmā – uzaicinātais  Indāna 90. gadu kolēģis Juris Alksnis no “Tornis rec” grupām “Sirke”, “Shine On” un “Baložu pilni pagalmi”. 

Albuma vizuālo noformējumu veidojis Ivars Veinbergs.

Liela nozīme “Gas of Latvia” albuma "Riekstkodis" tapšanā ir pēdējo divu gadu Mākslas Akadēmijas karnevāliem "Baltais caurums" un "Sumpurņa pils", kuros bija klausāmi un dejojami topošā albuma materiāla pirmatskaņojumi.

Albuma prezentācijas koncerts notiks 9. maijā klubā “One One” un tajā uzstāsies Andris Indāns (elektronika) kopā ar Gati Ziemu (ģitāra). Albumu var iegādāties vietnē "Bandcamp". 
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti